Revin cu food-news.
Am mâncat mămăligă irlandeză cu garnitură de avocado. Self-made.
Foarte bun, neașteptat de bun. Și cu kaymak turcesc, cu brânză de burduf... turcească.
Am aflat că există mălai românesc. O să caut, pentru că ăsta irlandez se găsește numai la juma de kil și costă de două ori mai mult decât un kil de mălai românesc. Și iese așa, o chestie..., oll ai avea să faci mămăligă.
Mi-e dor de smântâna de acasă! Atât în materie de dor de mâncare. A, poate și de niște brânzeturi, dar nu neapărat autohtone.
Fie mămăliga cât de rea, tot mai buna-n țara ta.
E ok? Mai vreți?
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
3 comentarii:
bina ca nu este malai unguresc :D
pai da, poate se creeaza si bulz englezesc,m daca esti tu pe-acolo. si chiar daca nu vrei s-o spui, ti-e dor de toate imperfectiunile care te-au facut pe tine daca nu atat de perfecta, macar atat de perfectionista.trust me!
Cand esti perfect, esti perfect din nastere. :)
Trimiteți un comentariu