joi, 4 decembrie 2008

Mămăligă cu avocado

Revin cu food-news.

Am mâncat mămăligă irlandeză cu garnitură de avocado. Self-made.

Foarte bun, neașteptat de bun. Și cu kaymak turcesc, cu brânză de burduf... turcească.

Am aflat că există mălai românesc. O să caut, pentru că ăsta irlandez se găsește numai la juma de kil și costă de două ori mai mult decât un kil de mălai românesc. Și iese așa, o chestie..., oll ai avea să faci mămăligă.

Mi-e dor de smântâna de acasă! Atât în materie de dor de mâncare. A, poate și de niște brânzeturi, dar nu neapărat autohtone.

Fie mămăliga cât de rea, tot mai buna-n țara ta.

E ok? Mai vreți?

3 comentarii:

Anonim spunea...

bina ca nu este malai unguresc :D

Anonim spunea...

pai da, poate se creeaza si bulz englezesc,m daca esti tu pe-acolo. si chiar daca nu vrei s-o spui, ti-e dor de toate imperfectiunile care te-au facut pe tine daca nu atat de perfecta, macar atat de perfectionista.trust me!

Zelda spunea...

Cand esti perfect, esti perfect din nastere. :)